Известие

Collapse
No announcement yet.

крушки на управлението на парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Наскоро ги сменях и най-прясната тема във форума за тези крушки вероятно е моята. Та на мен ми се наложи да презапоявам поради простата причина, че не успях да намеря никъде въпросния стандарт, а и да бях - някой ми беше казал цена от 30 лв нагоре за бройка (!) Купих си диоди и ги запоих върху фасунгата (с резистори естествено) и вече всичко вътре свети.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
    GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 16:41.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        Помня, че моите крушки струваха по-малко от левче едната.
        Щом си успял изобщо да ги намериш, е възможно да са стрували толкова. Аз обиколих буквално целия град и никъде ги нямаха, та като нищо биха ми взели 2-цифрена сума за някакви си крушки, ако са чак толкова дефицитни.
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
        GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 16:41.

Comment

Момчета, вече всичко има. Преди 6г. за тия крушки искаха .... Та сам си правих със светодиоди

Comment

Крушките за таблото струват 60ст. и се намират в почти всички магазини за електроника. Аз смених тези на управлението с диоди от омега лайт и съм много доволен. Светят много по-силно, а се предполага, и че живота им ще е много по-дълъг. Единствения минус е ,че не може да се намалява осветеността им.
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Пробвах при омега, но не станаха диодите (бяха по-големи от отвора)
                Накрая запоих стандартни крушки за табло . На друго място не намерих такъв стандарт (освен в каталог на фльосер), но без бройки в бг. В Александър ауто ми казаха по 30 лв за крушка и ми стана лошо

на живо свети по ярко
                От телефона изглежда все едно свети неравномерно.

Comment

Забравих да допълня,че трябва много лека модификация на отвора на крушките. Аз го разширих с макетно ножче много внимателно.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Крушките ги има навсякъде 1.2W
                    Разпоява се старата от фасунгата и се запоява новата.

Пай сее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                      Крушките ги има навсякъде 1.2W
                      Разпоява се старата от фасунгата и се запоява новата.

Пай сее ...
                      Да, но оригиналните са 1.4w
                      В момента и аз съм с 1.2 w

Comment

Първоначално публикувано от ivaka89 Покажи съобщение
                        Да, но оригиналните са 1.4w
                        В момента и аз съм с 1.2 w
                        Наскоро видях,вече са се появили и 1.5w.Китаеца не спи,дори и мартеници прави...
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Не се доверявайте на техническите спицификации на китайските стоки. Наскоро купих от алиекспрес led крушки на 12V, които по спецификация трябваше да са 6 ватови. Оказа се, че реално са под 2 W.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Не се доверявайте на техническите спицификации на китайските стоки. Наскоро купих от алиекспрес led крушки на 12V, които по спецификация трябваше да са 6 ватови. Оказа се, че реално са под 2 W.
                            Това е така. И корпусите на светещите им части са по-голями. Аз взех Н1, но те не могат да влезнат в нашите фарове. А и не са тази мощност. Оплаках се, а те ми пратиха пак същите. Трябва да разпробивам отвора на отражателя

Comment

Аз ги питах да ми обяснят, защо се получава това разминаване:

"Hello!
                              I bought 5 pcs. G4-1505 DC-12V-6W lamps.
                              I measured their current consumption at 12,5 V supply and it is 0,158 Amp.
                              That means a power of about 2W, which is far away from 6W, as shown in the specification.
                              What is your explanation?
                              "

И ето, какво ми отговориха:

"Friend, to tell the truth, although our wattage is not so accurate as described, but both in price and quality is good, you can also go to another look at others' description and price, now almost the whole market of lamps and lanterns is like this, you don't hurt, so I hope you understand, of course, if you to buy the next time we will give you a satisfied discount and give you a gift, thank you for your understanding and support, best wishes"

Накратко - Не стават.
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:12.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Аз ги питах да ми обяснят, защо се получава това разминаване:

"Hello!
                                I bought 5 pcs. G4-1505 DC-12V-6W lamps.
                                I measured their current consumption at 12,5 V supply and it is 0,158 Amp.
                                That means a power of about 2W, which is far away from 6W, as shown in the specification.
                                What is your explanation?
                                "

И ето, какво ми отговориха:

"Friend, to tell the truth, although our wattage is not so accurate as described, but both in price and quality is good, you can also go to another look at others' description and price, now almost the whole market of lamps and lanterns is like this, you don't hurt, so I hope you understand, of course, if you to buy the next time we will give you a satisfied discount and give you a gift, thank you for your understanding and support, best wishes"

Накратко - Не стават.
                                Аз тогава отварям ДИСПУТ и си взимам обратно парите

Comment

Working...
                                X